HNCK9016

Benieuwd hoe het eraan toe gaat bij een opstartende uitgeverij? In de serie ‘Achter de schermen’ vertel ik je alles wat er gaande is – jawel, achter de schermen. Er komt namelijk heel wat bij kijken om een boek uit te geven, en ik vertel je daar graag meer over. In dit artikel vertel ik je alles wat er gebeurd is in november.

 

Release Heks van vuur en oorlog

Jaaaa! Deze maand was het dan eindelijk zover: op 11-11 kwam Heks van vuur en oorlog uit. Ik hield een digitale boekpresentatie, waar mensen live mee konden kijken en vragen konden stellen over het boek. Heb je ‘m gemist? Je kan hem hier terugkijken.

Ik liet 100 exemplaren thuis bezorgen zodat ik ze kon signeren en liet een supercute armbandje maken ter ere van de release. Ook heb ik van de drie hoofdpersonages hele mooie illustraties laten maken voor in je boekenkast. Dit alles kun je hier bestellen.

 

Recensies

Ondertussen stroomden de recensies van boekbloggers binnen! Wat een feest om die te lezen. Het is zo bijzonder om mensen blij te kunnen maken met iets dat jarenlang alleen maar in je hoofd heeft geleefd. Op mijn Instagram profiel kun je de recensies terugvinden.

 

Schrijven

Zodra Heks van vuur en oorlog bij de drukker lag, begon het al te kriebelen om het vervolg te gaan schrijven. Maar ik hield het door de hectiek van de release een beetje af. Nu het boek in de winkel en bij lezers thuis ligt, keert de rust weer wat terug en ben ik langzaam maar zeker weer begonnen met schrijven. Hoe deel 2 gaat heten, dat hou ik nog even geheim. Houd mijn Instagram in de gaten, daar zal ik de titel als eerste delen!