Wij zijn Rebel Books. Een nieuwe uitgeverij voor Young Adult boeken.

Wij geven boeken uit met een rebels karakter. Boeken waarin je niet alleen wegdroomt en op avontuur gaat, maar waarin je ook tussen de regels door een bepaalde boodschap vindt. Verhalen die aanzetten tot nadenken!

Wij pakken het allemaal nét even anders aan dan de traditionele uitgeverij. Met een nadruk op Nederlands talent in plaats van vertaalde verhalen, en nieuwe namen in plaats van bekende mensen. Zo willen we een frisse wind door het Nederlandse boekenlandschap laten waaien.

ONS TEAM

Uitgever

Sanne Wijnands

Sanne is Rebel Books in 2020 begonnen als zelfstandige uitgeverij voor haar eigen boeken. Haar boeken verschijnen onder het pseudoniem S. Christina.

Naast haar masteropleiding Schrijven en Vertalen, heeft Sanne jarenlange ervaring als ondernemer en copywriter. Deze kennis kan zij bij Rebel Books optimaal combineren met haar liefde voor het boekenvak en grote dosis creativiteit.

Contact: sanne@rebelbooks.nl

ONZE BOEKEN

Heks van vuur en oorlog

14,95

Een verbod op magie. Een duister familiegeheim. En vijf vrienden die zich verzetten tegen de onderdrukking. Wat doe jij als de hele wereld bang voor je is?

 

In een land waar magie verboden is, probeert de zestienjarige Lara met alle macht haar krachten te onderdrukken. Maar dan wordt ze getest op hekserij, en staat haar wereld op zijn kop. Het heksenteken wordt in haar nek getatoeëerd en langzaam maar zeker wordt ze afgesloten van de rest van de wereld.

 

Ze leert haar lotgenoten kennen; David, Noah, Philip en Alex, en samen starten ze een verzet tegen de onderdrukking. Maar net als alles op zijn plek lijkt te vallen, ontdekt Lara een duister familiegeheim. Magie is niet zonder reden verboden, en die reden is dichterbij dan ze denkt…

 

Verschijningsdatum: 11-11-2020

 

Beschikbaar bij alle boekhandels (lokaal en online) als e-book en paperback

Leger van schaduw en storm

19,95

Het zinderende vervolg van Heks van vuur en oorlog

Terwijl in Solvenia een gruwelijke oorlog woedt, vluchten Lara en haar vrienden naar Meerland voor een nazomer vol zon, vrijheid en de Magische Spelen. Hier zou Lara zich wel thuis kunnen voelen – maar ondertussen lijdt haar eigen land onder de terreur van de president.

 

Dan ontmoet ze Karissa, die Lara ziet als de leider van de revolutie. Volgens haar zal zij de opstand gaan leiden om heksen hun vrijheid terug te geven. Maar is Lara daar wel klaar voor?

 

Verschijningsdatum: 10-10-2021

Pre-order Rijk van licht en sterrenstof

19,95

Het zinderende einde van de Lara Polaris serie!

 

Na de Nacht van Walgraaf is er complete chaos uitgebroken in Solvenia. In het puin van de oorlog staan heksen en Lozen verder uit elkaar dan ooit. Lara wordt tot haar schrik benoemd tot rijksbestuurder en krijgt de onmogelijke taak om het land weer op te bouwen. Maar ondertussen speelt de duistere heks Kalyna haar eigen spel.

 

Lara zal voor de laatste keer de strijd aan moeten gaan. Maar om Kalyna te stoppen, zal ze meer moeten opofferen dan haar lief is.

 

Pre-order en ontvang gratis 2 Lara Polaris short stories!

Instructies:

1. Bestel Rijk van licht en sterrenstof

2. Mail je ordernummer naar hello@rebelbooks.nl

3. Je ontvangt je short stories zo snel mogelijk!

 

Verschijningsdatum: 15 februari 2023

Pre-order Lara Polaris serie

54,85

Pre-order de complete serie!

Deel 3 van de Lara Polaris serie verschijnt in februari, maar je kunt nu al de complete serie reserveren! Zo heb je alle boeken, gesigneerd en wel, tegelijk in jouw boekenkast.

 

In de Lara Polaris serie volgen we een jonge heks, die zich staande moet houden in een wereld waar magie verboden is. 

 

Pre-order en ontvang gratis 2 Lara Polaris short stories!

Instructies:

1. Bestel de Lara Polaris serie

2. Mail je ordernummer naar hello@rebelbooks.nl

3. Je ontvangt je short stories zo snel mogelijk!

 

 

Verschijningsdatum: 15 februari 2023