REBEL BOOKS

ONTDEK NIEUWE WERELDEN

Rebel Books is een nieuwe, zelfstandige uitgeverij met een fonds voor lezers tussen de 12 en 25 jaar. Eind 2020 is onze eerste uitgave verschenen: Heks van vuur en oorlog.

Wij geven boeken uit met een rebels karakter. Boeken waarin je niet alleen wegdroomt en op avontuur gaat, maar waarin je ook tussen de regels door een bepaalde boodschap vindt. Verhalen die aanzetten tot nadenken!

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van al het boekennieuws:

ONS TEAM

Uitgever

Sanne Duivenvoorden

Sanne is Rebel Books in 2020 begonnen als zelfstandige uitgeverij voor haar eigen boeken. Haar boeken verschijnen onder het pseudoniem S. Christina.

Naast haar masteropleiding Schrijven en Vertalen, heeft Sanne jarenlange ervaring als ondernemer en copywriter. Deze kennis kan zij bij Rebel Books optimaal combineren met haar liefde voor het boekenvak en grote dosis creativiteit.

Contact: sanne@rebelbooks.nl

Marketing & communicatie

Jasmin de Leeuw

Jasmin focust zich, als stagiair Marketing en Communicatie, vooral op de groei en ontwikkeling van onze social media kanalen en zet haar creativiteit in bij het ontwerpen van verschillende marketing materialen.

Met haar achtergrond in Literatuur Studies en haar enthousiasme voor zowel boeken als design zal ze gedurende haar stage een ondersteunende rol spelen voor het team.

Contact: hello@rebelbooks.nl