Ontdek de wereld van Young Adult Boeken bij Rebel Books

Wij zijn Rebel Books, de specialist in Young Adult en Fantasy boeken.

Als jonge en innovatieve uitgeverij focussen wij ons op het uitbrengen van spannende en inspirerende YA boeken. Onze boeken laten je niet alleen wegdromen en avonturen beleven, maar bevatten ook diepere lagen en belangrijke thema’s die je inspireren en aanzetten tot nadenken.

Rebel Books zet zich in om Nederlands talent te promoten met een frisse blik op het genre. We kiezen bewust voor originele werken van nieuwe auteurs in plaats van vertaalde titels en bekende namen. Dit maakt onze boeken voor jongeren niet alleen origineel, maar ook relevant en aansprekend. Zo willen we een frisse wind door het Nederlandse boekenlandschap laten waaien.

Verken onze unieke collectie fantasy jeugdboeken en laat je meeslepen door de rijke werelden en onvergetelijke karakters die elk boek te bieden heeft. Bij Rebel Books vind je altijd een boek dat bij je past, of je nu op zoek bent naar avontuur, mysterie, of inspiratie.

ONS TEAM

SANNE WIJNANDS

Uitgever

Sanne is Rebel Books in 2020 begonnen als zelfstandige uitgeverij voor haar eigen boeken. Haar boeken verschijnen onder het pseudoniem S. Christina.

Naast haar masteropleiding Schrijven en Vertalen, heeft Sanne jarenlange ervaring als ondernemer en copywriter. Deze kennis kan zij bij Rebel Books optimaal combineren met haar liefde voor het boekenvak en grote dosis creativiteit.

Contact: sanne@rebelbooks.nl

Naast de uitgever bestaat het team uit diverse specialisten, om de mooiste boeken te maken en de meeste lezers te bereiken.

ONZE BOEKEN