Nieuwsbericht afbeelding (3)

Deze zomer lanceren we met trots ons eerste online magazine: de Rebel Books Zomerspecial. Deze exclusieve editie zit vol met unieke bonuscontent en is een must-read voor iedere Young Adult liefhebber!

Wat kun je verwachten in de Rebel Books Zomerspecial?

Alternatief einde van “De eeuwige nacht”
YA fantasy/mystery auteur Lisette Kuijt onthult een verrassend alternatief einde van haar populaire boek “De eeuwige nacht”. Inclusief kanttekeningen waarbij de auteur een kijkje geeft in haar schrijfproces!

Alternatief proloog van “Het hart van het woud”
YA fantasy auteur Robine van Olffen deelt een uniek alternatief proloog van haar betoverende boek “Het hart van het woud”. Inclusief kanttekeningen waarbij de auteur een kijkje geeft in haar schrijfproces!

Smartphone wallpapers
Geef je telefoon een make-over met prachtige wallpapers van op de magische werelden van onze boeken.

Lara Polaris short stories
Benieuwd naar de verhalen van Amber en Karissa? YA fantasy auteur S. Christina schreef exclusieve korte verhalen rondom de bestselling Lara Polaris serie.

Schrijftips van onze auteurs
Leer van de besten! Onze auteurs delen hun ultieme schrijftips om jouw eigen verhalen naar een hoger niveau te tillen.

Reis door Lythania met de interactieve landkaart
Ga op avontuur in Lythania met onze interactieve landkaart. Beleef de wereld van ‘Het hart van het woud’ alsof je er zelf rondloopt.

Nieuwe auteur bij Rebel Books
Maak kennis met de nieuwste aanwinst van ons schrijverscollectief. Wie is de nieuwe ster in de Young Adult wereld?

 

De Rebel Books Zomerspecial is exclusief beschikbaar voor nieuwsbrief abonnees. Duik vandaag nog in het magazine door je hier aan te melden!