Ga op reis door Lythania

Ontdek Lythania, het betoverende land waar HET HART VAN HET WOUD zich afspeelt!

In ‘Het hart van het woud’ maken hoofdpersonages Iliona en Roran een reis door Lythania. Ga met ze mee en ontdek de oude steden, het meer van Theor en het gevaarlijke Werenwoud nu zelf!

Ga naar de interactieve landkaart, klik op de locatie waar je meer over wilt lezen en geniet van de exclusieve bonuscontent van Robine van Olffen.

De kaart wordt wekelijks geüpdatet met nieuwe locaties.

LUXE LIMITED EDITION | NU BESCHIKBAAR

HET HART VAN HET WOUD

In de wilde bossen van Lythania, groeit Iliona op tussen de bomen, herten en zwijnen. Op een dag krijgt ze een visioen van de mythische natuurheldin Maya. Zij geeft haar een opdracht: red Roran, de kroonprins van Lythania. Maar waarom is hij in gevaar, en waarom moet juist zij hem beschermen?

Iliona begint een zoektocht naar de geheimen van de koninklijke familie, die geworteld zijn in een bloederige geschiedenis. Maar de waarheid ligt diep verstopt onder eeuwenoude leugens. Iliona zal tot het uiterste moeten gaan om niet alleen Roran, maar ook de toekomst van het land te redden.

Ontdek HET HART VAN HET WOUD met deze exclusieve limited edition, voorzien van een linnen kaft, een stofomslag met glinsterende goudfolie en een leeslint.