• 0 Items - 0,00
    • Geen producten in de winkelwagen.
Kopie van Nieuwsbericht afbeelding

Op 23 april 2024 verscheen bij uitgeverij Rebel Books HET HART VAN HET WOUD, de nieuwste YA Fantasy titel van Robine van Olffen.

Tijdens de online boekpresentatie via Instagram live, spraken uitgever Sanne Wijnands en auteur Robine van Olffen over het nieuwe boek, de inspiratie en meer. Sanne vertelde waarom ze het boek zo bijzonder vond dat ze het wel moest uitgeven, en waarom jij het ook zou moeten lezen. Daarna interviewde ze de auteur over haar schrijfproces en inspiratie, en konden de kijkers vragen stellen.

Robine las een van haar favoriete scènes voor, en kijkers stelden vragen over haar schrijfproces, haar personages en hoe ze de redactie had ervaren. Ze vertelde dat ze het belangrijk vond dat lezers bij haar boek konden wegdromen. Dat ze even uit hun eigen wereld konden ontsnappen en in een andere konden stappen. Ook zijn haar personages niet op echte mensen gebaseerd, maar zijn ze wel dusdanig ‘echt’ voor haar geworden dat ze een eigen leven zijn gaan leiden!

‘Het hart van het woud’ neemt je mee op een onvergetelijke reis vol verborgen magie, mythologische helden en oude geheimen. De betoverende setting en het romantische avontuur in dit boek vormen de perfecte mix, waardoor het dé must-read is voor deze lente.

Kijk de opname nu terug: