20240215_183322

Afgelopen donderdag 15 februari was de boekpresentatie van DE EEUWIGE NACHT! Met een bomvolle zaal enthousiaste lezers, een stralende auteur en heel veel goodiebags, minidonuts en natuurlijk exemplaren van het boek, was het een fantastische avond!

De avond begon met een welkomstwoord van uitgever Sanne Wijnands van Rebel Books. Zij vertelde over de eerste keer dat ze het manuscript las, de samenwerking met Lisette Kuijt en het nu al overdonderende enthousiasme van alle lezers!

Daarna interviewde Sanne de auteur over haar schrijfproces en inspiratie, en mocht het publiek vragen stellen. Lisette vertelde dat ze al heel lang een mystery verhaal met fantasy elementen wilde combineren, en dat ze heel veel inspiratie vond in haar eigen stad Leiden. Zo speelt een van de scènes uit DE EEUWIGE NACHT zich af in een kas die wel erg veel op de tropische kassen van de Hortus Botanicus lijkt!

Na afloop signeerde Lisette haar boeken en kon de borrel beginnen!

Vijftig bezoekers gingen naar huis met een exclusieve goodiebag, met daarin onder andere:

  • Hun gesigneerde boek
  • Een deurhanger van DE EEUWIGE NACHT
  • Een citrien edelsteen van De Groene Linde
  • Een prachtige boekenlegger én korting van So Many Pages
  • Een etui en een pen van Paagman

Met dank aan de sponsors voor deze te gekke items, en dank aan Paagman in de Westfield Mall voor de gezellige locatie!