Kopie van Nieuwsbericht afbeelding (4)

Begin 2024 verschijnt het nieuwe boek van Lisette Kuijt. Een young adult fantasy vol magie, diepgewortelde mysteries en intrigerende personages. Wij kunnen niet wachten om het verhaal met jullie te delen!

Benieuwd naar de titel van het boek? Komt ‘ie dan!

DE EEUWIGE NACHT

En daar blijft het niet bij vandaag – we kunnen ook al de flaptekst met jullie delen! Lees hieronder waar het boek over gaat:

Na de mysterieuze verdwijning van haar zus, zet Eden alles op alles om haar terug te vinden. Maar als ze de hulp van de koppige onderzoeker Thomas J. Lambert inschakelt, raken ze al gauw verstrikt in een web van duistere magie en vergeten goden. Onder een sluier van mist en regen begint hun avontuur vol vreemde figuren, verboden plekken en gefluisterde woorden in een oude taal.

Terwijl de dreiging steeds dichterbij komt, vervagen de grenzen tussen vriend en vijand. Hoe meer Eden ontdekt over het leven van haar zus, hoe groter het raadsel wordt. Wie is Christina eigenlijk? En zal het ze lukken haar te vinden, voor er iets verschrikkelijks gebeurt?

 

Binnenkort beschikbaar voor pre-order!