Nieuwsbericht afbeelding (2)

Met grote trots stellen wij onze nieuwe auteurs aan jullie voor: Lisette Kuijt en Robine van Olffen!

Maar liefst twee nieuwe schrijvers hebben onlangs getekend bij Rebel Books. Lisette Kuijt en Robine van Olffen zijn de auteurs van twee Young Adult Fantasy boeken, die de harten van mening lezer zullen gaan stelen. Wij zijn dan ook razend enthousiast en kunnen niet wachten om de boeken met jullie te delen!

Robine van Olffen
Robine is elke dag bezig met schrijven – als ze niet aan het werk is als copywriter, dan werkt ze wel aan een manuscript. Haar debuut is een sprookjesachtig verhaal, vol avontuur, mythologie en een wereld met een rijke geschiedenis. Wordt verwacht in het voorjaar van 2024.
Lees meer over Robine

Lisette Kuijt
Lisette heeft psychologie gestudeerd, en die mensenkennis zet ze het liefst in om intrigerende personages te creëren. In haar debuut brengt ze magie en diepgewortelde mysteries samen in een meeslepende Young Adult roman. Wordt verwacht in het najaar van 2024.
Lees meer over Lisette

Voor Rebel Books is dit een bijzondere stap, waar we ongelofelijk trots op zijn. We zijn begonnen als de uitgeverij van S. Christina, en de focus lag in de eerste drie jaar op haar Lara Polaris trilogie. Met de komst van twee nieuwe auteurs slaan we een heel nieuwe weg in – een weg die leidt naar nog meer avontuur, nog meer magie en nog meer mooie verhalen.