Deel 2 in de populaire Lara Polaris serie komt eraan! Duik opnieuw in een wervelwind van magie, vriendschap en avontuur. Voeg daar een stoere vrouwelijke hoofdpersoon en een opbloeiende liefde aan toe, en je hebt een must-read voor elke fantasy liefhebber.

Heks van vuur en oorlog
In het eerste deel van de trilogie, Heks van vuur en oorlog, worstelt Lara met haar magische krachten die steeds lijken te ontsnappen, de wereld om haar heen die haar steeds meer buitensluit, en een duister familiegeheim dat haar niet zomaar laat gaan.
Het is een boek dat je niet zomaar weglegt – nee, je leest het in één keer uit. Met een groeiende fanbase van inmiddels meer dan 4.000 lezers kun je er niet meer omheen: heksen zijn terug.

Leger van schaduw en storm
Terwijl in Solvenia een gruwelijke oorlog woedt, vluchten Lara en haar vrienden naar Meerland voor een nazomer vol zon, vrijheid en de Magische Spelen. Hier zou Lara zich wel thuis kunnen voelen – maar ondertussen lijdt haar eigen land onder de terreur van de president.
Dan ontmoet ze Karissa, die Lara ziet als de leider van de revolutie. Volgens haar zal zij de opstand gaan leiden om heksen hun vrijheid terug te geven. Maar is Lara daar wel klaar voor?

Lees hier alles over deel 2 en bestel jouw pre-order pakket!