Kopie van Nieuwsbericht afbeelding (8)

Sinds de herdruk van RIJK VAN LICHT EN STERRENSTOF zijn we overgestapt naar een nieuwe partner voor ons drukwerk, namelijk Wilco. Een klimaatneutrale drukker die de mooiste boeken van Nederland maakt. Wij zijn trots op deze mooie samenwerking, en vertellen je hier graag meer over!

 

Mooiere boeken

De boeken bij deze nieuwe drukker zijn nog nét iets mooier dan voorheen. De covers zijn krasvast, waardoor ze langer mooi blijven. Rijk van licht en sterrenstof heeft een dikkere glanslaag op de titel gekregen, waardoor die meer opvalt. En de Limited Edition van De eeuwige nacht wordt natuurlijk helemaal een pareltje voor in je boekenkast, met o.a. een linnen kaft met metallic folie en een stofomslag met goudfolie.

 

Duurzaam geproduceerd

Onze nieuwe drukker heeft eigen vestigingen in Nederland, zodat er geen vervuilend internationaal vervoer nodig is. Daarnaast produceren ze de boeken op duurzame wijze. Zo hergebruiken ze alle warmte in het bedrijf, produceren ze alle boeken CO2-neutraal en gebruiken ze gecertificeerd papier van verantwoord geoogste houtvezel. Dat maakt het lezen nóg leuker!