Kopie van Sjabloon auteur (1)

Op 22 en 23 april staat auteur S. Christina op Elfia, het fantasy festival in Utrecht!

De Nederlandse schrijfster S. Christina is bekend van de Lara Polaris serie, waarvan Heks van vuur en oorlog het eerste deel is. In deze boeken volgen we de jonge heks Lara Polaris, die zich staande moet houden in een wereld waar magie verboden is. Met duizenden verkochte exemplaren is de reeks razend populair onder zowel jongeren als volwassenen.

Speciaal voor Elfia zal de auteur op beide dagen twee lezingen geven. Daarnaast zal ze haar boeken signeren bij de stand van boekhandel Het Verboden Rijk.

Lezing 1: van droom naar drie boeken
S. Christina vertelt over haar weg van een droom naar drie succesvolle boeken, haar schrijfproces en de obstakels die ze tegenkwam op haar pad. Er is ook ruimte om vragen te stellen.

Lezing 2: de moderne heks
Hoe zou een heks er in onze huidige tijd uit zien? Wat blijft er over van magie als technologie alles mogelijk maakt? S. Christina vertelt over de moderne setting van haar boeken, en hoe ze de fantasy elementen daarin verweven heeft. Er is ook ruimte om vragen te stellen.

Lees meer op Elfia.com