Blog post afbeelding (17.778 10cm) (002)

Hoi lieve rebellen,

Misschien had je het al gezien op de Instagram, maar Rebel Books heeft sinds kort een stagiair in dienst. En die stagiair, dat ben ik, Jasmin. Aangenaam!

Ik zal mij de aankomende maanden bezig houden met o.a. de social media kanalen, marketing en promo ideeën bedenken, en communicatie met jullie, de lezers en volgers van Rebel Books. Dus, zoals ik ook al op Instagram had gezegd, heb je een goed idee of zou je graag iets gepost willen zien, stuur mij gerust een berichtje, dat kan via DM of mail.

Maar deze blogpost was eigenlijk bedoeld om mezelf nog iets beter aan jullie voor te stellen. Alleen, nu ik dit zo schrijf, heb ik geen flauw idee wat ik moet vertellen.

Ken je dat? Zodra je iets over jezelf moet vertellen dat je opeens helemaal leeg bent. Dat heb ik nu een beetje. Alsof ik mezelf helemaal niet ken.

Maar goed, met niks komen is natuurlijk geen optie. Dus, wie ben ik? Volgens de quiz op de website “Wat voor heks ben jij?” ben ik een echte Luchtheks. Net als Alex! En het grappige aan dit resultaat is dat ik volgens de magische alleswetende eenheid, genaamd het internet, mijn sterrenbeeld, mijn ascendant en mijn maanteken ook allemaal luchttekens zijn. Toevallig toch!

Lucht dus. Dat ben ik schijnbaar. Wat dat verder betekent weet ik nog niet zo goed, maar ik ga me zeker verder inlezen.

Andere leuke weetjes over mij: ik ben student Literary Studies; ik wil sinds groep 5 al schrijver worden – maar dan moet je natuurlijk wel wat hebben om over te schrijven dus verwacht maar geen literaire meesterwerken op korte termijn; ik heb sinds mijn zesde altijd gehockeyd; ik woon met mijn vriend in Delft (en we hebben een kat, Yuma!); en ik ben erg excited om tijdens deze stage meer te leren over het uitgevers landschap.

Zo, dat was mijn spreekbeurt. Als er verder nog vragen zijn dan mag je me altijd een berichtje sturen.

Liefs,

Jasmin